Geplaatst op

Het richtingsgevoel van een ui

Op zaterdag staat mijn man met de koffiekar op de markt in het centrum van Leeuwarden. Twee weken geleden was ik met hem meegegaan. Ik had ‘s morgens na het uitlaaien de auto in de parkeergarage gezet. Nou heb ik een bijzonder talent. En dat is dat ik zelfs mèt navigatie nog verkeerd rij.
Toen ik ‘s avonds na het opruimen de auto weer ging ophalen had ik de navigatie niet aangezet, want ik wist de weg. 🙂 Maar het was al donker, dus ik was mijn herkenningspunten kwijt. Drama! Ik heb snel de navigatie aangezet, maar die wilde me alle straatjes insturen waar ik niet in mocht. Ik heb het hele centrum van Leeuwarden gezien volgens mij en ik heb echt geen flauw idee waar ik allemaal geweest ben. Ik hoop maar dat ik nergens in ben gereden waar ik niet in mocht. Ik heb dus het richtingsgevoel van een ui en de weg vinden is niet echt mijn talent. Daar word ik soms heel gestrest van.

Waar ik dan juist weer helemaal rustig van ontspannen van word, is haken. Kop koffie of thee erbij. Helemaal goed.
Zorgt haken er bij jou ook voor dat je weer helemaal zen wordt? Kijk dan eens in de webshop voor relaxte, maar ook vrolijke haakpatronen.

Veel haakplezier!

Liefs Hedy