Knit_&_Knot_bloemen_haken

Knit & Knot

De Brabantse Brei- en Haakdagen van Knit & Knot

Me so happy! Ik mag namelijk gewoon deel uitmaken van team Knit & Knot!! Tijdens de 1e en 2e editie van deze geweldige handwerkbeurs was ik deelnemer met een kraam. Ik verkocht mijn haakpatronen en haakpakketten. Nu ben ik gestopt met mijn webshop en mag ik als ontwerper mijn bijdrage leveren. Vanaf de 1e editie vind ik de sfeer tijdens de beurs zo fijn! De hele Koepelhal is 3 dagen lang gevuld met inspiratie op het gebied van haken, breien, vilten, borduren en meer. Shop until you drop, workshops doen, garens voelen, koffie drinken, een broodje eten, leuke mensen ontmoeten en nieuwe ideeën opdoen. Dat is toch zoiets als de hemel voor ons haaksters?

Op 6, 7 en 8 april 2018 is alweer de 5e editie! Feest dus! Het thema is deze keer: ‘We zetten de bloemetjes buiten.’ Ik mag voor dit thema de bloemenpatronen ontwerpen. Whoop whoop! Vanaf 29 januari staat er elke woensdag een nieuw patroon voor je klaar.

Haak jij óók mee?

We zouden het geweldig vinden als jij met ons mee haakt en ons een bloem wil opsturen. We gaan alle bloemen die we krijgen bevestigen op het hekwerk bij de beurs. Het wordt één groot kunstwerk! Hoe leuk is het als jouw bloem daar dan óók bij hangt?! Wil je meedoen? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier op de website van Knit & Knot, dan krijg je het adres waar je de bloem(en) naartoe mag sturen. Èn…

Wie wil jij in het zonnetje zetten?

Na de beurs gaan we met de bloemen een héle leuke actie doen:
We gaan met de bloemen die we ontvangen mooie bossen maken en jij mag bepalen wie er één krijgt. Wie kan er volgens jou een opsteker gebruiken? Wie zet jij graag in het zonnetje met een mooie bos bloemen (die je ook nog eens géén water hoeft te geven!) We willen na de beurs, afhankelijk van het aantal bloemen dat we hebben ontvangen, zeker 20 bossen door het land bezorgen! Leuk of leuk!?!

Je kunt via het inschrijfformulier op http://knitenknot.nl/we-zetten-de-bloemetjes-buiten/ iemand opgeven die jij zo’n mooie bos gunt.