Vrijkaarten Knit & Knot…

Nog een kleine maand en dan begint Knit & Knot, dé handwerkbeurs van het zuiden. En ik heb vrijkaarten…

Drie dagen lang kun je de mooiste bollen garen spotten en voelen, shoppen, ideeën en inspiratie opdoen en workshops volgen op het gebied van haken, breien, vilten, borduren en meer.

Hoe maak jij kans op vrijkaarten?

Vrijkaarten_Knit_&_Knot

Ik mag deel uitmaken van Team Knit & Knot 😄 en daarom heb ik 5 vrijkaarten gekregen om weg te geven. Hoe leuk is dat?

Wil jij kans maken op deze kaarten, zet dan je reactie onder dit bericht. Vertel met wie jij graag naar de beurs wil en waarom! Easy peasy!

Over 2 weken, op maandag 26 maart, doe ik alle namen in de hoge hoed en maak ik de winnaressen bekend.

Ken je iemand die ook van haken houdt? Deel dit bericht dan met haar, zodat zij ook kans maakt.

Tijdens de beurs ga ik workshops geven. Workshops Bloemen Haken en Workshops Amigurumi Haken. Wil je meedoen? Reserveer dan jouw plek aan de tafel.


28 reacties

Karin · maart 25, 2018 op 8:38 am

Leuk vrijkaartjes voor de Knit en Knotbeurs , dan zou ik er graag met mijn vriendin Irma er heen gaan.
Samen weer nieuwe inspiratie op doen voor onze volgende projecten .

Mirjam · maart 24, 2018 op 4:31 pm

Ja wil graag met mijn vriend daar naar toe . Hij vind dat ook leuk om naar toe te gaan om te kijken wat een een leuke hobby’s er zijn.

Anneke Beukers · maart 17, 2018 op 6:56 pm

Hallo Hedy, ik zou graag een vrijkaartje willen winnen voor mijn vriendin. Met een hele zieke man in huis is ze toe aan een leuke dag. Veel liefs Anneke

Maaike van Knippenberg · maart 17, 2018 op 5:01 pm

Oooooh wat leuk! Ik zou graag gaan met Geranda Goettsch. Samen struinen tussen de wolletjes… heerlijk!!!!

Anita Borgers · maart 16, 2018 op 5:48 am

Nou graag met mijn vriendin Mary van Genechten. We zijn al lang vriendinnen en het wordt tijd dat we weer eens samen ergens naartoe gaan nu de kinderenwat ouder zijn. Is al zo lang geleden.

Elles Stempher · maart 15, 2018 op 4:57 pm

Ik zou met mijn vriendin agdi willen gaan. Dit jaar is ze voor het eerst mee geweest naar de handwerkbeurs in Zwolle en heeft daar zo van genoten. Deze beurs ben ook ik nog niet geweest kunnen we samen op ontdekkingstocht..

christiane labeeuw · maart 15, 2018 op 11:26 am

graag had ik willen meedoen, om een gezellig middagje te kunnen winnen met de haakvriendinnen uit ons clubje, nl, gea Bolsius, lea ansems, rina elst en jeanne swagemaekers-elst

Inge Huibers · maart 15, 2018 op 8:40 am

Ik zou graag met Rian willen gaan. Zij is net als ik super enthousiast en krijgt ook de kriebels…maar niet van de wol zelf maar wel om mooie prachtige creaties te maken. Ik kan nu al niet wachten om te mogen gaan!! Ik word er al blij van en die blijheid en vrolijkheid zou ik ook samen met Rian willen delen! Greetzz Inge

Ilse Verduijn · maart 15, 2018 op 8:16 am

Ik zou graag gaan met mijn twee vriendinnen: Wilma en KriJanda. Wij zijn met elkaar de “handwerkvrouwtjes”. We kletsen en handwerken wat af met elkaar, zo gezellig!

Pia · maart 14, 2018 op 8:53 pm

Ik zou heel graag met mijn lieve vriendin naar Knit en Knot gaan omdat ze, net als ik graag breidt en haakt. Verder zijn we elke Knit en Knot al geweest, hoe leuk zou het dan zijn om een keer met gratis kaartjes naar binnen te mogen!

Massely van Tuil · maart 14, 2018 op 5:58 pm

Met Elly Hol zou ik heel graag de beurs bezoeken. Zij staat altijd voor me klaar, helpt me waar nodig en zorgt ervoor dat ik ook mijn ontspanning kan hebben. Haar gun ik het ontspanmoment op deze handwerkbeurs.

Tiny · maart 14, 2018 op 4:48 pm

Geniet nu al van de voorpret! Zou heel graag met mijn zus willen komen. Haken is onze passie!

Tiny · maart 14, 2018 op 3:23 pm

Nu al voorpret, ik zou heel graag samen met mijn zus willen gaan! Wij haken erg graag en veel

kristina · maart 14, 2018 op 2:14 pm

Een dag niet gehaakt is een dag niet geleefd. Je kunt niet genoeg voorraad hebben en ga met mijn zus een heel gezellige dag hebben en veel inspiratie opdoen.

Joke · maart 14, 2018 op 1:59 pm

Ik zou graag met mijn dochter Nellie Stam naar die dagen gaan om nieuwe ideeën op te doen en samen met Nellie die gaan uitvoeren

Riki · maart 14, 2018 op 1:32 pm

Heel graag willen wij naar de beurs ,samen met mijn dochter en onze klein dochter met vriendin beiden 12 jaar en zijn fan van Dendennis
Zo zijn er aardig wat haak verslaafden in de familie en vriendenkring

Elke · maart 14, 2018 op 12:24 pm

Wat zou het leuk zijn als ik daar naar toe kan met mijn lieve man Jan.

Jeannette · maart 14, 2018 op 11:16 am

Zou graag met mijn dochter Daniëlle gaan, daar ze maar 1 handfunctie heeft toch hele leuke dingen maakt. Ben heel trots op haar, ze is een echte doorzetter!

Netty Verbeek · maart 14, 2018 op 10:27 am

Leuk!
Vorig jaar was het ook heel gezellig op de Knit & Knot beurs dus natuurlijk wil ik dit jaar ook wel weer gaan met mijn haakvriendin Ella!
Groeten, Netty

Jolanda · maart 14, 2018 op 10:07 am

Graag zou ik mee willen dingen naar deze kaarten. Ik zou dan graag met mijn haakmaatje Loes gaan. Op de zaterdag.
Gr Jolanda

Heidy Dirks · maart 14, 2018 op 9:21 am

Graag zou ik met mijn moeder, zus en nichtje naar de beurs gaan. Ik ben er al een paar keer geweest. Hartstikke leuke beurs.

Endrie · maart 13, 2018 op 10:13 pm

Jaaaa ik zou heel graag met Esmée Karstanje gaan! Esmée heeft erg veel plezier aan het haken en maakt prachtige dingen! We zouden vorig jaar al samen gaan, maar dat kon helaas niet door gaan, wat zou het leuk zijn als we het dit jaar wel zouden kunnen doen ❤️

    Anja Stouten · maart 14, 2018 op 12:14 pm

    Ik zou graag een vrijkaart willen winnen voor deze beurs in Tilburg, op dit moment ben ik een tas aan het omhaken en met de katoen van de colsjaal een andere sjaal aan het haken, ik ben ook zeer geintereseerd in het haken van cactussen.

Maaike valk · maart 13, 2018 op 8:33 am

Wat ontzettend leuk, ik zou heel graag samen met mijn tante gaan. Zij heeft mij leren haken en vaak werken we samen aan een “ project”” hoe gaaf zou het zijn om hier ideeën en inspiratie op te doen.

    Marlon · maart 14, 2018 op 12:03 pm

    Zin in de beurs, wil erg graag ideeen op doen naast de berg due ik al heb, immers alles is welkom als je denkt om zelf een zaak op te starten.

    Gr. Marlon

Edmee Jacobs-Joosten · maart 13, 2018 op 8:01 am

Oh, als ik zou winnen, dan zou ik er met mijn stiefdochter van 9 naartoe willen. Ze is nu op een leeftijd dat ze graag meer tijd met mij wilt doorbrengen én ze wilt graag leren haken (van mij). Dan zou dit geweldig zijn, als ik haar hiermee naartoe zou kunnen nemen op zaterdag 7 april.

Jeanine · maart 13, 2018 op 4:14 am

Ik wil heel graag met mijn nichtje Anouk de kaarten winnen.
Voor ons is een uitstapje naar de knit en knot beurs nichtjes dag.
We zijn allebei verzot/verslaafd aan haken deze beurs vinden wij reuze leuk en gezellig en is de beurs die voor ons goed te doen is met reizen

Tina Bos · maart 12, 2018 op 8:24 pm

Ik zou graag de beurs willen bezoeken met mijn man, niet omdat hij van handwerken houdt, maar omdat hij mijn aankopen mag dragen !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0

Your Cart

%d bloggers liken dit: